Детски дрехи
Детски магазини Киндерланд Детски Магазин БургасДетски Магазин ВарнаДетски Магазин Велико ТърновоДетски Магазин Г.ОряховицаДетски Магазин ПловдивДетски Магазин РусеДетски Магазин СилистраДетски Магазин СофияДетски Магазин Стара ЗагораДетски Магазин Шумен Детски магазин

Детски магазини Бургас

Детски магазини КИНДЕРЛАНД

Покажи магазини:  Детски магазин Mall Galleria - Бургас
детски магазин Бургас
 
град: Бургас
адрес: МОЛ Галерия, бул. "Янко Комитов" №6
тел.: 0882 403 199
раб.време: Понеделник - Неделя: 10:00 - 22:00 часа.

Магазин Киндерланд в МОЛ Галерия Бургас - партер е просторен и приятен за пазаруване.
Тук ще откриете разнообразни качествени, удобни и модерни бебешки и детски дрехи. Ще изпитате истинско удоволствие от пазаруването!

*Към сградата има удобен паркинг.
Детски магазин Меден рудник
детски магазин Бургас
 
град: Бургас
адрес: Кауфланд, кв. Меден рудник, ул. "Отец Матей Миткалото"
тел.: 0888 311 982
раб.време: Понеделник - Събота: 9:00 - 20:00; Неделя: 9:00 - 19:00 часа.

В Кауфланд жк. Меден Рудник в град Бургас, ще откриете магазин за детски дрехи Киндерланд!
В него предлагаме най-модерните и удобни детски дрехи, аксесоари за коса и обувки!

*Към сградата има удобен безплатен паркинг.
Детски магазин Кауфланд Изгрев
детски магазин Бургас
 
град: Бургас
адрес: Кауфланд, кв. Изгрев, ул. Транспортна 2
тел.: 0882474389
раб.време: Понеделник - Събота: 9:00 - 20:00; Неделя - 9:00 - 20:00 часа.

Магазин за детска мода Киндерланд се намира в Kaufland, жк Изгрев, гр. Бургас. Родителите и малките сладури ще намерят тук красиви бебешки и детски дрехи в различни цветове, модели и размери.

*Към сградата има удобен паркинг.
Детски магазин Кауфланд Бургас
детски магазин Бургас
 
град: Бургас
адрес: Кауфланд, кв. П. Р. Славейков, бул. Янко Комитов 8А
тел.: 0885 470 385
раб.време: Понеделник - Събота: 8:00 - 21:00; Неделя: 9:00 - 20:00 часа.

Магазин Киндерланд в жк. П. Р. Славейков, гр. Бургас се намира в сградата на Kaufland.
За вашите деца от тук можете да закупите всичко необходимо за едно безгрижно детство. Бебешките и детските дрешки за деца от 0 до 16 години са качествени, модерни и удобни.

*Към сградата има удобен паркинг.


Детски магазини


Детската мода през тази година е доста интересна. Киндерланд постоянно зареждат магазините си с нови модели детски дрехи, за да се задоволи голямото търсене на облекло за бебенца, деца и юноши. Забелязва се, че новите дрешки за все по-свободни и следват разчупени линии. Дизайнерите са заложили на красивите линии и удобните кройки. Нали все пак това е най-важно - децата ни да се чувстват удобно в красиви детски дрехи. Стараем се всички наши модели да са хем актуални, хем да не влизат в ежедневните стереотипи и всички дрехи да си приличат.

Детската мода е страст на нашия колектив и ежедневната ни работа е удоволствие. Затова девизът ни е, че обличаме децата ви с любов. Несъмнено тези емоции правят детски облекла още по-красиви. Фактът, че зареждаме дрехи от доста големи и различни производители, дава на дрешките ни неповторима уникалност.

Както вече сте забелязали, каталога от детски дрехи включва модели в различни ценови диапазони и така дрешките са достъпни за всички. В магазинната ни мрежа може да пазарите с отстъпка като използвате клубната си карта Киндерланд, като същевременно тази отсъпка се увеличава при всяка покупка на дрехи. За ваше удобство имаме много детски магазини и може да изберете най-близкия до дома или офиса ви. Ако все пак нямате време да посетите някои от детските ни магазини, то уеб сайта на фирмата е онлайн магазин и на разположение по всяко време на денонощието.

Зареждането на дрехи, комплекти и аксесоари в детски магазини Киндерланд е винаги според идващия сезон и така ще намерите точно това, което търсите. В някои от магазини Киндерланд е наблегнато на модели за по-малките - бебенца и деца до 3 год, а в някои на по-големите юноши и девойки над 12 год.


Болшинството от магазините ни за детски дрехи са разположени в МОЛ-ове и градски центрове, за да е удобно и близко на клиентите. В повечето детски обекти има по 2-ма консултанти, които ще отговорят на всички ви въпроси и ще ви помогнат да изберете най-добрите дрешки за децата ви. Магазините ни са с дълго работно време, за да можете да ги посетите и след работа. АКо имате конкретни въпроси за някой от магазините, можете да видите телефона от каталога по-горе, а също и да разберете как да стигнете до магазина, чрез изобразената карта.

За повече информация можете да разгледате всички наши магазини по градове в настоящия каталог и да изберете този, който е най-добре за вас.