Детски дрехи
ЦЕНА НА ДОСТАВКА - 1.99 лв
Безплатна доставка - над 39.00 лв
Детски магазини Киндерланд Детски Магазин БургасДетски Магазин ВарнаДетски Магазин Велико ТърновоДетски Магазин Г.ОряховицаДетски Магазин ПлевенДетски Магазин ПловдивДетски Магазин РусеДетски Магазин СилистраДетски Магазин СливенДетски Магазин СофияДетски Магазин Стара ЗагораДетски Магазин ШуменДетски Магазин Ямбол Детски магазин

Детски магазини

Детски магазини КИНДЕРЛАНД

Покажи магазини:  Kinderland Grand Mall
детски магазин Варна
 
град: Варна
адрес: ул. „Академик Андрей Сахаров“ 2, Grand Mall Varna, ет.0, до ескалаторите
тел.: 0882403199
раб.време: Понеделник - Неделя: 10:00 - 21:00 часа.

Най-новото бижу на Kinderland вече е факт! Kinderland се завръща в Grand Mall в пълния си блясък. При нас ще откриете най-модерните и качествени детски дрехи, а ние ще се постараем преживяването да е незабравимо за децата!
С цветове, балони и приятна музика, Kinderland не е просто магазин, а цял един приказен свят!
Kinderland Delta Planet /Варна/
детски магазин Варна
 
град: Варна
адрес: бул. „Сливница“ 185, 9009, Мол Делта Планет, партерен етаж
тел.: 0888 311 602
раб.време: Понеделник - Неделя: 10:00 - 20:00 часа.

Създаден с усет към детайла, магазинът е олицетворение на стил и удобство.
С най-модерните дрехи за всеки сезон, с усмивка и отзивчив подход към клиента, Киндерланд отново пленява и облича децата с любов!


Детски магазин The MALL - София
детски магазин София
 
град: София
адрес: бул. "Цариградско шосе" 115, The MALL, ниво 0
тел.: 0888314105
раб.време: Понеделник - Петък :10:00 - 22:00 часа.

В The Mall можете да ни намерите на ниво 0.
Заповядайте в нашия моден детски свят. Тук ще откриете разнообразни качествени, удобни и модерни бебешки и детски дрехи. Ще изпитате истинско удоволствие от пазаруването!
Очакваме Ви!


*Към сградата има удобен паркинг.
Детски магазин София
детски магазин София
 
град: София
адрес: жк. Младост 3, ул."Филип Аврамов" №3, Кауфланд
тел.: 0884 293 952
раб.време: Понеделник - Неделя: 9:00 - 20:00 часа.

Магазин Киндерланд се намира в сградата на Kaufland в жк. Младост 3, гр.София. Заповядайте в нашия моден детски свят, за да изберете на вашето мъниче красиви дрешки и обувки.
Очакваме Ви!

*Към сградата има удобен паркинг.

Детски магазини


Детската мода през тази година е доста интересна. Киндерланд постоянно зареждат магазините си с нови модели детски дрехи, за да се задоволи голямото търсене на облекло за бебенца, деца и юноши. Забелязва се, че новите дрешки за все по-свободни и следват разчупени линии. Дизайнерите са заложили на красивите линии и удобните кройки. Нали все пак това е най-важно - децата ни да се чувстват удобно в красиви детски дрехи. Стараем се всички наши модели да са хем актуални, хем да не влизат в ежедневните стереотипи и всички дрехи да си приличат.

Детската мода е страст на нашия колектив и ежедневната ни работа е удоволствие. Затова девизът ни е, че обличаме децата ви с любов. Несъмнено тези емоции правят детски облекла още по-красиви. Фактът, че зареждаме дрехи от доста големи и различни производители, дава на дрешките ни неповторима уникалност.

Както вече сте забелязали, каталога от детски дрехи включва модели в различни ценови диапазони и така дрешките са достъпни за всички. В магазинната ни мрежа може да пазарите с отстъпка като използвате клубната си карта Киндерланд, като същевременно тази отсъпка се увеличава при всяка покупка на дрехи. За ваше удобство имаме много детски магазини и може да изберете най-близкия до дома или офиса ви. Ако все пак нямате време да посетите някои от детските ни магазини, то уеб сайта на фирмата е онлайн магазин и на разположение по всяко време на денонощието.

Зареждането на дрехи, комплекти и аксесоари в детски магазини Киндерланд е винаги според идващия сезон и така ще намерите точно това, което търсите. В някои от магазини Киндерланд е наблегнато на модели за по-малките - бебенца и деца до 3 год, а в някои на по-големите юноши и девойки над 12 год.


Болшинството от магазините ни за детски дрехи са разположени в МОЛ-ове и градски центрове, за да е удобно и близко на клиентите. В повечето детски обекти има по 2-ма консултанти, които ще отговорят на всички ви въпроси и ще ви помогнат да изберете най-добрите дрешки за децата ви. Магазините ни са с дълго работно време, за да можете да ги посетите и след работа. АКо имате конкретни въпроси за някой от магазините, можете да видите телефона от каталога по-горе, а също и да разберете как да стигнете до магазина, чрез изобразената карта.

За повече информация можете да разгледате всички наши магазини по градове в настоящия каталог и да изберете този, който е най-добре за вас.