Детски дрехи

Вход

Вход за регистрирани клиенти в уеб сайта на Киндерланд

 
 Е-мейл: 
 Парола: 
 
Забрaвена парола
НОВА регистрация
Пъстрият свят на детските дрехи


Може и да не сте се замисляли, но цветовете на дрехите ни оказват огромно значение. Поради тази причина детските дрехи са в определен цветови диапазон и със специално съобразен с нуждите на малчуганите дизайн. В детския магазин Киндерланд можете да се потопите в пъстрия свят на детските дрехи, които са подбрани с много обич и добро настроение, за да носят и същите емоции.

Има доста теории за това как е възникнала традицията да малките момиченца да се обличат в розово, а момченцата в синьо. Ето и най-интересните от тях. Според някои предания в древна Гърция синьото се е смятал за цвета на боговете и поради тази причина става много подходящ за малките палавници. В древен Китай пък синята боя била дефицитна и се намирала много трудно. Ако дете се облечало в дреха в този цвят, то това била сигурна индикация, че се търси вниманието на потенциални сватове. Най-разпространената теория е,че разделението на момчешки и момичешки цвят се случва след 1940 г, като преди това малките деца били обличани в неутралното бяло. Розовото е един от най-нежните цветове и е комбинация от червено и бяло, символизирайки чистота и нежност. Докато синьото носи асоциации на спокойствие, дълбочина, сигурност и дори лека ласка.

В детската мода отдавна освен основните розово и синьо място са намерили и палитра от всички останали цветове. Научно доказано е, че топлите и живи цветове повишават настроението и предизвикват вниманието. Много важна особеност за малките деца, която помага за тяхното развитие е да бъдат заобиколени от пъстри и различни цветове.

В онлайн магазин Киндерланд ще намерите професионално подбрана колекция от детски дрехи за всички възрасти като не са забравени и последните модни тенденции в детската мода. Както и в тази на възрастните се предпочита спортно-елегантният стил, който по най-добър начин пасва на натовареното ежедневие на детето и му осигурява максимален комфорт.

Качеството на детските дрехи, които предлагаме е гарантирано от отлично представените производители, с които работим вече години. Също така сме и ексклузивен представител на марките Cichlid® и MACKAYS® за България. При нас ще намерите пъстро настроение, приятелско обслужване и промоционални цени. Очакваме с нетърпение, защото обличаме децата ви с любов и това си личи!