Детски дрехи

Детски магазин

Най-модерните дрехи за Вашето дете са в магазини Киндерланд

Представяме Ви верига магазини KINDERLAND! Ние предлагаме за Вашите бебета и деца богато разнообразие от висококачествени бебешки дрехи и детски дрехи.

Правим това от 2003 г. с любов и много енергия, с която ни зареждат нашите малки клиенти.

В цялата страна имаме общо 23 магазина, в които предлагаме модерни и красиви бебешки и детски облекла на конкурентни цени. Можете да ни намерите във Варна, Бургас, Шумен, Стара Загора, Силистра, Горна Оряховица, София, Русе, Велико Търново или на уеб адрес: www.kinderland.bg.


В нашия онлайн магазин за детски дрехи ще намерите всичко необходимо за Вашите деца:

бебешки дрешки за момиче – блузки, бодита, гащеризони, комплекти, обувки, ританки, рокли, чорапки, шапки, якета...

бебешки дрешки за момче – бодита, тениски, комплекти, ританки, панталонки, обувки, чорапки, блузки, шапки, якета...

детски дрехи за момиче – блузи и туники, дънки и панталони, клинове, комплекти, поли и рокли, жилетки и грейки, чорапи и чорапогащници, шапки, якета...

детски дрехи за момче – бермуди, тениски и блузи, компекти, дънки и панталони, жилетки и грейки, анцузи, чорапи, шапки и якета...

бельо – за бебета, момичета и момчета...

аксесоари – фибички, шноли и ластици за коса...

детски играчки...


В KINDERLAND работим с водещи производители на детски облекла от Турция и Китай, като обновяваме асортимента си поне веднъж на седмица! Детски магазин KINDERLAND е екслузивен представител на Cichlid® и MACKAYS® за България.

Скъпи родители, ще се радваме да станем приятели, за да се грижим заедно за модерния външен вид на Вашите деца! Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас – контакти.