Детски дрехи
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСИЧКИ МАГАЗИНИ НА KINDERLAND

Безплатна доставка на детски дрехи

Безплатна доставка от детски магазин

Безплатна доставка
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 65 лева.

Всички клиенти, направили поръчка за над 65 лева, заплащат само стойността на заявката.

НОВО: При избор на доставка до наш магазин, доставката е БЕЗПЛАТНА.

Поръчките направени на www.kinderland.bg не изискват потвърждение по телефона. Ще получите обаждане, само ако има липсващи артикули по поръчката Ви. Получавате потвърждение по e-mail, който сте предоставили. Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща.


Практични решения за детския гардероб с детски дрехи от Киндерланд


Както при възрастните, така и при децата е много важно да се чувстват добре в кожата си или в случая в дрехите си. Именно това е и една от причините повечето родители да изпитват затруднения, когато купуват дрехи за детето си. В предложенията за детски дрехи на Киндерланд сме се опитали да съберем на едно място всичко, което се носи и предпочита по света и у нас. Понятието за модерно през последните години събира в себе си смисълът на практично и добре изглеждащо. Следвайки това разбиране за съвремието ни, сме събрали в сайта си колекции от отлично представени производители, които запазват духа на детството в практични за ежедневието модели.
Ето и малка част от тях:
  • Дънки - всички носим дънки. Те са станали незименна част от гардероба на мъжете и жените, както и от детската мода. В Киндерланд ще намерите колекции от най-различни модели, които се предлагат самостоятелно или в комплект със блуза или друга част от облеклото. Интересен факт е, че първоначално дънките са се възприемали като работно облекло и са се насили предимно от фермерите в САЩ. Произвеждат се от много устойчив плат, който е познат като деним и всъщност носи името на града, станал един от най-големите производители на дънкови платове - Ним, Франция. Днес едва ли можем да си представим ежедневието си без удобството на дънките.
  • Туника - елегантна дамска дреха, която не сме свикнали да свързваме с детската мода, което е и голяма грешка. В нашите колекции можете да намерите голямо разнообразие от туники, които са стилно и практично решение за малките дами, защото предпазва кръста и стои много елегантно.
  • Суитшъри - независимо как ги наричаме, те са неизменна част от гардероба в спортно-елегантен стил. Предлагат гъвкавостта, която е необходимо да има ежедневното детско облекло. Подходящи са за носене целогодишно според модела си и са във варианти за момчета и момичета.
  • Комплекти - спестяват много време за пазаруване и подбиране в цветово отношение на различни части за един тоалет. Комплектите са едни от най-добрите и функционални предложения за детския гардероб.
Накрая, но не на последно място от Киндерланд се грижим да предлагаме на клиентите си възможност за практично пазаруване чрез постоянните ни намаления, промоции, клубна карта и комплименти кум по-големите поръчки като безплатната доставка. Заповядайте!