Детски дрехи
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСИЧКИ МАГАЗИНИ НА KINDERLAND

Плащане при доставка

Наложен платеж, плащане по куриер

плащане при доставка
Сигурност и удобство - без предварително плащане, без използването на дебитни и кредитни карти.

Онлайн магазин Kinderland предоставя възможността на своите клиенти да заплатят продуктите, когато бъдат доставени – в брой на куриера от спедиторската компания, т.нар. "Наложен платеж".

За какво да внимавате при избора на детски дрехи?

Както може би знаете вече, да се правят поръчки през интернет е ежедневие за толкова много хора, че всеки би могъл да се ползва от пазаруването онлайн, ако има желание. Понякога става дума за избор на вариант - да пазарува през виртуалното пространство или на място, като първият се избира, когато не разполагаме с много време за обикаляне по магазините. Друга причина би била, ако не можем да стигнем до мястото на желания магазин, или той се намира далеч от нас. Ето така, независимо от разстоянията, можете да правите своя избор на каквото и да било, дори и за детски дрехи, при това, докато си седите спокойно в къщи.

Лесно и удобно е да се избира по този начин, а в богатият каталог, който представяме в kinderland.bg, се вижда многообразие от възможности за всякакви възрасти и сезони. Освен това могат да се изберат не само детски дрехи, но и обувки и различни аксесоари. Как да направите вашия подарък, зависи от вас и собствения ви усет за това какво би се харесало на любимото дете. Ако имате да правите избор за подарък на близки деца, то можете да изберете да подарите и ваучер, с който родителите на детето могат сами да разполагат, както намерят за най-подходящо.

В случай, че сте решили да направите избор по наше усмотрение, то е добре да имате предвид за какво да внимавате при избора на детски дрехи. Важно е да се знае размера, като обичайно се предприема поръчка на по-голям размер, за да може детето все пак да може да облича дрехите, макар и малко по-късно във времето. Вариантите, които предлагаме са и за връщане и заменяне на стока, но за това е добре да се ориентирате по-рано, за да имате време за реакция. Вижте повече за вариантите и предложенията в каталога и изберете сами.