Детски дрехи
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСИЧКИ МАГАЗИНИ НА KINDERLAND

Плащане и доставка на детски дрехи

Плащане и доставка от детски магазин Киндерланд

При поръчка на бебешки и детски дрехи от онлайн магазин KINDERLAND, срокът за окомплектоване на поръчката Ви и доставка до посочения от Вас адрес е до 3 работни дни, освен в случаите, когато Спиди посещава населеното място веднъж седмично.
Доставките се извършват до посочен от Вас адрес, до офис на куриерската фирма Спиди или до избран от Вас магазин Kinderland.
В дните събота, неделя и през официалните празници не се извършват доставки!


Kinderland запазва правото си да променя срока за доставка по време на промоционални кампании.

Поръчките направени на www.kinderland.bg не изискват потвърждение по телефона. Ще получите обаждане, само ако има липсващи артикули по поръчката Ви. Получавате потвърждение по e-mail, който сте предоставили. Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща.

Цената на доставка - 4.99 лв !

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 65 лв !

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – до избран от Вас магазин Kinderland /до 5 работни дни/


Плащане при доставка за ваше удобство и сигурност - "паричен превод".

Отвори преди да платиш - може да прегледате стоката преди да я платите.

Безплатна доставка Плащане при доставка поръчка на дрехи детски дрехи доставка


Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас – контакти.

Детските дрехи Киндерланд: един вълшебен свят

Няма спор, че най-хубавото време от живота на човека е детството. Именно поради тази причина модерните магазини и производители на детски стоки работят с мисълта да направят детството още по-щастливо като го превърнат в един вълшебен свят. Ние от детски магазин Киндерланд ви представяме с гордост поредната иновация, която има за цел максимално доброто обслужване на родители и деца. Детският гардероб се подменя доста често, тъй като малчуганите растат много бързо. Поради тази причина фирмената политика ни като директен дистрибутор позволява да поддържаме много ниски цени, а детските дрехи са изключително качествени. Спазени са стандартите, на които трябва да отговарят детските дрехи, за да са предоставят максимален комфорт на малчуганите по време на техните игри и забавления.

Детската мода се дистанцира от тази за възрастни доста късно-едва в края на 19 век. Причината за това се оказват някои остарели и недотам практични схващания за статута на детето в обществото. С развитие на детската психология и медицината изобщо се създават определени стандарти при производството на детски дрехи.

На първо място, от огромно значение е да се развива въображението на детето още от най-ранна детска възраст. За това могат да помогнат и детските дрехи, макар и в малко по-тесен план. Определеното съчетание на цветове и щампи с картини на детските дрешки, особено за най-малките, не се прави единствено с цел да се радват родители и възрастни, а и защото спомагат за визуалната стимулация и развитие на зрителната памет на малчуганите.

За по-големите сме се погрижили предложения в спортно-елегантен стил да присъстват, както и такива, вдъхновени от стрийт ърбан културата,радващи се на изключителна популярност сред тийнейджъри и подрастващи. Дрехите, както при възрастните, така и при децата играе основна роля за изграждане и поддържане на добро самочувствие и желания имидж! Съгласни ли сте? Тогава да започваме забавлението.