Детски дрехи
ЦЕНА НА ДОСТАВКА - 1.99 лв
Безплатна доставка - над 39.00 лв

Плащане и доставка на детски дрехи

Плащане и доставка от детски магазин Киндерланд

При поръчка на бебешки и детски дрехи от онлайн магазин KINDERLAND, срокът за окомплектоване на поръчката Ви и доставка до посочения от Вас адрес е до 3 работни дни, освен в случаите, когато Спиди посещава населеното място веднъж седмично.
Доставките се извършват до посочен от Вас адрес, до офис на куриерската фирма Спиди или до избран от Вас магазин Kinderland.
В дните събота, неделя и през официалните празници не се извършват доставки!


Поръчките направени на www.kinderland.bg не изискват потвърждение по телефона. Ще получите обаждане, само ако има липсващи артикули по поръчката Ви. Получавате потвърждение по e-mail, който сте предоставили. Моля проверявайте папка spam, на Вашият e-mail, ако не сте получили писмо в стандартната поща.

Цената на доставка - 1.99 лв!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 39 лв!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – до избран от Вас магазин Kinderland /до 5 работни дни/


Плащане при доставка за ваше удобство и сигурност - "паричен превод".

Отвори преди да платиш - може да прегледате стоката преди да я платите.

безплатна доставка плащане при доставка поръчка на дрехи детски дрехи доставка


Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас – контакти.

Детските дрехи Киндерланд: един вълшебен свят

Няма спор, че най-хубавото време от живота на човека е детството. Именно поради тази причина модерните магазини и производители на детски стоки работят с мисълта да направят детството още по-щастливо като го превърнат в един вълшебен свят. Ние от детски магазин Киндерланд ви представяме с гордост поредната иновация, която има за цел максимално доброто обслужване на родители и деца. Детският гардероб се подменя доста често, тъй като малчуганите растат много бързо. Поради тази причина фирмената политика ни като директен дистрибутор позволява да поддържаме много ниски цени, а детските дрехи са изключително качествени. Спазени са стандартите, на които трябва да отговарят детските дрехи, за да са предоставят максимален комфорт на малчуганите по време на техните игри и забавления.

Детската мода се дистанцира от тази за възрастни доста късно-едва в края на 19 век. Причината за това се оказват някои остарели и недотам практични схващания за статута на детето в обществото. С развитие на детската психология и медицината изобщо се създават определени стандарти при производството на детски дрехи.

На първо място, от огромно значение е да се развива въображението на детето още от най-ранна детска възраст. За това могат да помогнат и детските дрехи, макар и в малко по-тесен план. Определеното съчетание на цветове и щампи с картини на детските дрешки, особено за най-малките, не се прави единствено с цел да се радват родители и възрастни, а и защото спомагат за визуалната стимулация и развитие на зрителната памет на малчуганите.

За по-големите сме се погрижили предложения в спортно-елегантен стил да присъстват, както и такива, вдъхновени от стрийт ърбан културата,радващи се на изключителна популярност сред тийнейджъри и подрастващи. Дрехите, както при възрастните, така и при децата играе основна роля за изграждане и поддържане на добро самочувствие и желания имидж! Съгласни ли сте? Тогава да започваме забавлението.