Детски дрехи
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСИЧКИ МАГАЗИНИ НА KINDERLAND

Верига магазини Kinderland

Направете своето запитване бързо и лесно,
а ние ще се свържем с Вас:

Западна промишлена зона
ул. "Атанас Москов" 3,
Варна 9000

Работно време на отдел за обслужване на Вашите запитвания
+359 885 128 843
Понеделник – Петък : 08:00 - 17:00
Събота и Неделя: почивни дни

Контакти


Е-mail: sales@kinderland.bg
клиенти: +359 885 128 843


Продажби на едро и корпоративни клиенти
office@kinderland.bg
Управител:
Елена Атанасова
Тел.: 0885 471 363
E-mail: office@kinderland.bg


Ние от Киндерланд об(л)ичаме децата


Нашата фирма приема дистрибуцията на детски дрехи не като работа, а като мисия. Вече години наред ние градим името си чрез приятелско обслужване и поддържане на ниски цени и високо качество. Познати сме на клиентите си повече чрез търговската си мрежа детски магазини Киндерланд в големите градове в страната. В онлайн магазина си презентираме колекции от нови модели детски дрехи, които обновяваме периодично. Постарали сме се да направим максимално лесно и удобно пазаруването за родителите. Всички продукти са подредени в точно определени категории,наименувани според типа детски дрехи. Всяка категория съдържа описание на размерите и подходящата възраст за тях, за да не съществува никакво съмнение дали купувате подходящата дреха. Заложили сме на популярната фирмена политика с бонуси за нашите редовни клиенти чрез издаване на безплатна клубна карта, където се отразява всяко ваше пазаруване, а резултатно получавате отстъпки, нарастващи със всяка следваща покупка.

Стремим се също да предложим преимуществата на физическия магазин в онлайн вариант и затова предлагаме безплатна и експресна доставка за всички поръчки над 49 лв. В онлайн магазина на Киндерланд ще намерите голяма разнообразие от бебешки и детски дрехи, както и най-харесваните и продавани предложения.

От Киндерланд вярваме, че изграждането на личността започва да се изгражда от най-ранна детска възраст. Затова с предложенията си ние спазваме най-високите изисквания за качество и предлагаме на вниманието си стилни и модерни детски дрехи. Най-важното е вашето дете да се чувства комфортно и облеклото му да отговаря на нуждите в ежедневието му. Залагаме на естествени материи и спортно-елегантен стил, които са и двете основни тенденции в детската мода. Запазената марка на детството са щампите и уникалните надписи също не са забравени, като цветовата палитра е голяма и предлага възможност за различни комбинации.

Стилните предложения започват от по-изчистени и традиционни модели, минават през малко позабравените детски дрехи като туники и сукмани и завършват с по-нестандартни и смели предложения. Свободата на избор е най-важната предпоставка за комфорта на пазаруваме, а ние вие осигуряване и винаги сме готови да ви помогнем с консултация и препоръки. Заповядайте при нас, защото ние об(л)ичаме децата.