Детски дрехи
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ВСИЧКИ МАГАЗИНИ НА KINDERLAND

Клубна карта КИНДЕРЛАНД

Пазарувайте детски дрехи с намаление

Абонирай се бюлетин на Kinderland


Име: 
Фамилия: 
Телефон: 
Е-мейл: 
 Изтеглете заявление за клубна карта КИНДЕРЛАНД: >>> Заявление - PDF <<<

Заявлението може да се подаде във всеки детски магазин от веригата КИНДЕРЛАНД

Детски Дрехи KINDERLAND

Спестявай с Kinderland!


Kinderland Club е нашият начин да благодарим на лоялните клиенти на верига магазини Kinderland.
Ние искаме, Вие да се чувствате специални, затова Ви предоставяме възможност да спестявате винаги, когато посещавате верига магазини Kinderland.
Карта Kinderland Club Ви прави привилегировани да се възползвате от промоции и отстъпки, които ще бъдат достъпни само за притежателите на карта.
Тази карта служи за ползване на отстъпки и участие в промоции, съгласно Общите условия на Kinderland Club.

Общи условия


1. Клубна карта Kinderland Club се издава безплатно за период от 2 години от датата на издаване. След изтичане на 24 месеца от датата на издаване, натрупаната сума се занулява и картата се преиздава автоматично отново за същия период. Картата е собственост на верига магазини за детски облекла КИНДЕРЛАНД и е поименно издадена на картодържателя. Служителите в магазини Киндерланд имат право да изискват документ за самоличност за справка.

2. Клубна карта Kinderland Club се активира до 3 работни дни след предаването на коректно попълнен и собственоръчно подписан формуляр.

3. Ползването на отстъпки се осъществява по следния начин: всяка покупка, отразена в карта Kinderland Club, натрупва сума.

При достигане на сума:

100 лв. - ще ползвате отстъпка 3% при следващо пазаруване;
300 лв. - ще ползвате отстъпка 5% при следващо пазаруване;
600 лв. - ще ползвате отстъпка 10% при следващо пазаруване;
1000 лв.- ще ползвате отстъпка 20% при следващо пазаруване.

В деня на рождения ден на Вашето дете, получавате подарък -30% отстъпка (отстъпката важи и за деня преди рождения ден и за деня след него - общо 3 дни). Отстъпката за рожден ден не се комбинира с отстъпката от натрупаната по карта Kinderland Club сума.
Отстъпките по карта Kinderland Club важат за ненамалени артикули.

4. Натрупаните суми се отразяват в карта Kinderland Club в момента на покупката и отстъпките могат да се ползват на следващия ден.

5. Всяка карта Kinderland Club има уникален номер. Сумата, натрупана в нея е валидна само за нея и не може да се прехвърля на друга карта.

6. Ползването на отстъпки е възможно само, ако клиента предостави карта Kinderland Club в магазини КИНДЕРЛАНД преди заплащане и при онлайн поръчка на www.kinderland.bg при коректно въведен номер на клубната карта.

7. Натрупаните суми могат да бъдат използвани единствено в магазини КИНДЕРЛАНД и не могат да бъдат заменяни за пари.

8. При загуба, кражба или увреждане на карта Kinderland Club, притежателят й следва незабавно да уведоми:

Картов център:

sales@kinderland.bg
www.kinderland.bg
тел.: 0885 128 843 - от понеделник до петък от 8:00 до 17:00 часа.

В случаи на загуба или увреждане, картата се блокира и при желание от страна на клиента се издава нова срещу сумата от 10 лева. Натрупаната до момента сума се прехвърля на новата карта.

9. При проблем с техническата свързаност между търговските обекти и Картов център, сумите по карта Kinderland Club се натрупват служебно веднага след отстраняване на проблема.

10. Верига магазини КИНДЕРЛАНД запазва правото да променя условията за ползване на карта Kinderland Club по всяко време без предизвестие.

Как можем да стигнем до магазин за детски дрехи Киндерланд?

Ако и вас ви е погълнало ежедневието с прилежащите рутинни задачи, които заплашват да ни отчаят в някои моменти, то е време да се опитате да си припомните детската гледна точка към нещата. Децата намират във всяко нещо игра и могат да се забавляват по всяко време. Освен това те биват така въвлечени в играта, че живеят винаги тук и сега, нещо което ние сме позабравили, имайки предвид колко често си поглеждаме часовника или календара. Можем да опитаме да погледнем през детските очи, например когато имаме случай, в който да потърсим подарък за нашите или близки деца. Ако сте избрали да потърсите детски дрехи и вече сте чували или сте били в Киндерланд, то може би имате своите впечатления и не случайно сте тук.

Ако все още не сте имали възможност да пазарите от магазина и се чудите как можем да стигнем до магазин за детски дрехи Киндерланд, то отговорите са съвсем близо. В страниците на сайта ще видите в кои населени места се намира магазина, както и ще се запознаете с възможностите за пазаруване онлайн. Последният вариант е предпочитан за много ангажираните възрастни, които често нямат време дори за себе си, а от друга страна са удобен вариант за разглеждане и правене на избор по всяко време на денонощието.

Един ангажиран възрастен човек, който в работно време почти не може да се откъсне от своята дейност, може да отдели малко време пред личния си компютър, за да избере детски дрехи от Киндерланд, имайки предвид, че предложенията са най-разнообразни. Както сами можете да видите, каталогът изобилства от предложения за обличане от глава до пети, както и за обуване. Освен това можете и да променяте своя избор в хода на правенето на поръчката и ако все пак се окаже, че при получаване на стоката размерът е неподходящ, можете да го върнете и размените. Ако пък искате да пазарувате с отстъпка, вземете си безплатна клубна карта за лоялен клиент и трупайте точки. Вижте подробности и ще се уверите, че е достатъчно лесно и удобно.