Детски дрехи
ЦЕНА НА ДОСТАВКА - 1.99 лв
Безплатна доставка - над 39.00 лв
Филтри:

Бебе момиче Чорапи и чорапогащници

  Детски Дрехи Бебе момиче Без чорапки не може! Те са задължителни за всички възрасти – още от първия ден. Изберете подходящите цветове и модели чорапи и чорапогащници – така ще стоплите вашето дете в студените дни, но и ще допълните тоалета му по перфектен начин.
Подредба:    Покажи:  на страница

Бебешки Чорапи бебе момиче 6 броя

Чорапи бебе момиче 6 броя

код:K49000-1
18/24м

1499 лв

Бебешки Мокасини момиче

Мокасини момиче

код:78041
20/21

799 лв

Бебешки Мокасини момиче

Мокасини момиче

код:78042
30/31

799 лв

Бебешки Чорапи бебе момиче

Чорапи бебе момиче

код:67254
0/6м.

199 лв

Бебешки Чорапи бебе момиче

Чорапи бебе момиче

код:67254-1
6/18м.

199 лв

Бебешко Термо чорапи

Термо чорапи

код:4852-1
0/6

199 лв

Бебешки Чорапи момиче

Чорапи момиче

код:163071
19/21

199 лв

детски и бебешки дрехи

Чорапи за бебе


Весели чорапи за бебенца ви очакват из вируалните рафтове с артикули на нашия детски магазин kinderland. Но нека мислим извън границите на кутията "out of the box", както се казва и да ви запознаем по-подробно с това какво им е специалното на предлаганите за малки момиченца чорапи в магазина ни онлайн. На пръв поглед - чорапите са дрехи, които можете да закупите отвсякъде. Като родители навярно се опитвате да предпазите детските крачета макар и на вече попорасналото ви бебе от изкуствените материи. Именно с цел да предоставяме най-доброто на своите клиенти, ние от киндерланд магазина продаваме само качествени чорапи за бебета. Настрана от ефектните дизайни, които грабват вниманието и на малки, и на големи - чорапите ни са произведени от качествени, естествени материали, непозволяващи да се запарва детското краче и това да доведе до проблеми с кожата и алергични реакции.

Мекота, удобство и усмивки предизвикват предлаганите от нас чорапи за момичета. От друга страна - разчупваме създаденото разбиране у почти всеки - че чорапите са скъпа стока. Напротив. Посещавайки нашия виртуален магазин и по-специално секцията ни с чорапи за бебе-момиче можете лично да се убедите, че намирането на изгодни и удобни чорапки или чорапогащници е възможно, при това без да излизате от вкъщи.

Чорапи за момичета, подходящи за всеки сезон бихте могли да закупите не само на изгодни цени, но и на изключително много намалени такива. Наред с еджеднвените ни промоции на няои чифтове - от онлайн магазин за детски дрехи kinderland предлагаме и клубна карта, която при всяка покупка ви носи все по-голям процент отстъпка, готова да влезе в сила от следващото ви пазаруване при нас. Но това далеч не е всичко, което имате като предимства щом сте клиенти на магазина ни. Отворете някой от моделите на чорапогащници за бебе и ще откриете подробности. А дотогава - приятно пазаруване при нас и не забравяйте, че очакваме вашите поръчки, по всяко време.